甲骨文翻车了

查看: 10276   回复: 9
You will have an opportunity to retrieve your data and content till 星期三, 十二月 01, 2021. For details, see the article, Information Center for Administrators, on My Oracle Support, and scroll to the bottom of the page to view the "Additional Termination Instructions for your Cloud Service".
You can continue to use OCI Always Free services as long as your account remains active. However, we will not be able to provide customer support and other benefits of paid services unless you upgrade your Oracle Cloud account.

我也是一样的邮件啊

哎 实卡实地址 都封号

这不是试用期过了的提醒吗?

你就算看不懂英文,起码也得会用翻译软件吧?

Forbidden
不允许您的客户机访问请求的对象。 接到这个邮件  直接不能登录了

现在直接不能登录了 服务器失联了
Forbidden
不允许您的客户机访问请求的对象。

您将有机会检索您的数据和内容,直到星期三, 十二月 01, 2021. 有关详细信息,请参阅My Oracle Support上的文章“管理员信息中心”,并滚动到页面底部以查看“云服务的其他终止说明”。

只要您的帐户保持活动状态,您就可以继续使用OCI始终免费服务。但是,除非您升级您的Oracle云帐户,否则我们将无法提供客户支持和其他付费服务的好处。

刚才说话有点冲, 不好意思。但你这个确实不是封号的邮件,你可以在论坛搜一下看看,突然想起来以前好像也有你这种邮件然后无法登录的。

不是封号吧,试用期到了。试试能不能登陆重建免费机