HZ的机器有内网IP吗?

查看: 2571   回复: 8
有类似online家的RPN内联通道吗?

没有吧 反正两台机互传速度一样很快

我想用一台机器跑DB,万一业务机器宕机了不就暴露DB外网IP了。

work order 要一个内网,或者自己搞一个

有个vSwitch功能可以内网的

我谷歌查了下,说是这个是按照流量收费的,每G/1欧?
https://www.idctoutiao.com/i/222.html
这价格看了只想说告辞。。。

https://docs.hetzner.com/robot/dedicated-server/network/vswitch/

Traffic
Internal traffic (across locations) is free of charge. For the public subnets, vSwitches have an included traffic limit of 1TB per month. Each additional TB costs € 1.00 per month (excl. VAT). We at Hetzner only count outgoing traffic for this price; incoming and internal traffic is free.

Important note: The main NIC is used for vSwitch traffic. An additional NIC for the vSwitch function is not necessary.

白龙君 发表于 2022-1-8 02:34
我想用一台机器跑DB,万一业务机器宕机了不就暴露DB外网IP了。
太简单了直接hosts指定……
data.com 然后用data.com就行

他们发工单可以预留机柜和定制私有交换机,16口万兆才50欧