挺有意思

查看: 1530   回复: 10
Our goal is 4000$/month, that is the minimum we need to make a living. The problem is that we live in Norway, the most expensive contry in the world. The US dollar isn't worth much here. I used to pay 85$ for a PS2 game before sony started sending me games for free. Or what about 10$ for a BigMac and Soda  

If I moved to india I'd be a millionaire

后边又有家伙跟帖

If I moved to turkey and exchanged the dollars I earn to turkish lira I would be a multi-billionaire...

;););)
挺有意思:挺有意思:挺有意思:

呵呵,有意思。

我们的目标是 4000$/月,那是我们谋生的最小量。 问题是我们住在挪威 , 世界的最贵 contry 。 美元不是值更加在这里。 我过去一直支付 85$ 免费为在 sony 前的一场 PS2 游戏开始送我游戏。 或为 BigMac 和苏打 10$ 怎么样

如果我移到 india 我将会是百万富翁

后边又有家伙跟帖

如果我移到火鸡而且交换我赚得到 turkish 里拉我的元会是一个多亿万富翁。。。

美国2000多就可以了,挪威要4000?

Originally posted by zxy1028 at 2005-2-1 19:18
我们的目标是 4000$/月,那是我们谋生的最小量。 问题是我们住在挪威 , 世界的最贵 contry 。 美元不是值更加在这里。 我过去一直支付 85$ 免费为在 sony 前的一场 PS2 游戏开始送我游戏。 或为 BigMac 和苏打 10$ ...

这个机器翻译真是的!呵呵

呵呵,顶一下

评分

汉的骄阳 -5

Originally posted by why at 2005-2-1 19:21
美国2000多就可以了,挪威要4000?

按照他说的 挪威是世界上物价最贵的国家之一。
挺有意思:挺有意思:挺有意思:

挪威有这么贵吗
世界消费水平最高的应该是日我本吧
吐尔其也没有这么低吧

支持一下!

支持

支持