有申请经验的给指点下

查看: 1405   回复: 8
我注册了一个Google,过了一天回了一封信Above All Offers manager@abovealloffers.com 发送至 我N/A, Thank you for signing up for the Above All Offers Network. If your application is approved you will receive your log in information containing a username and password. Approval time can take up to 1-3 business days. We appreciate your interest in Above All Offers and thank you for choosing to sign up at the Above All Offers Network. Best Regards, http://www.abovealloffers.com/这是个什么状况啊

评分

汉的骄阳 -2

谢谢注册

通过的话会通知你

1-3天审核

感谢您的来电,祝您生活愉快

完毕

是google affiliate network?

你的问题问的太泛了,这个翻译下不就得了。用得着么

不是,主要是他发完这个之后一个礼拜都没再发,我就想确定到底是通过了还是正在等待审核。

你这不是注册的GG ADSENSE吧

楼主,收到审核通知没有哈?

看你很努力的样子,所以比较关注

回复 8# 耐克袈裟

当然没收到啦,我回头再申请一遍

站点要点很容易批