*biz*net*申请流程

查看: 1434   回复: 5

1. That would be great.  I was just wondering if you had wanted me to change the name on your account, I have it listed as Godfried Pearson in Fresh Meadows NY.  Is that correct?  I have the registrar listed as a Shanghai address, which would you like me to use, and may I ask why they are different?  Also I was wondering if you had a phone number where I can reach you as I have 718-895-5621 which I was unable to connect to.  Please let me know so that I may take care of this for you.
复制代码

按照2楼的指示已经过了这一关,在此感谢一下2楼的大侠。

可是这位Jessica Miller小姐希望我最好能给她一个能联系上的电话,还说“I will set everthing for you”——信息都是由她来填的,莫非以后不能改地址了,真是晕啊……
谁知道这家公司的地址以后能不能改?

他问你要用哪个地址。你有没有电话

你自己认为怎么答就怎么答

说自己在上海旅行哈

谢谢二楼。
她真的相信了,呵呵。

过了一关又来一关,哪位大侠再帮帮我吧。

怎么没人应啊……

suxph 该用户已被删除